Ook dit jaar past de SPECIAL RELEASES collectie van gelimiteerde whisky’s op vatsterkte in het populaire thema ‘ RARE BY NATURE ’ dat een jaar geleden werd gelanceerd,  met een hernieuwde kennismaking met dezelfde ACHT  GERENOMMEERDE DISTILLEERDERIJEN. Voor het eerst in het twintigjarige bestaan van de collectie kreeg meesterblender DR . CRAIG WILSON de kans om een ‘ ENCORE COLLECTIE ‘ samen te stellen die elk van deze whisky’s in een nieuw daglicht plaatst.

Deze nieuwe collectie laat u single malts met een KENMERKENDE RIJPING, ZELDZAME FINISH EN ONVERWACHT SMAAKPROFIEL ontdekken. Elk van deze whisky’s biedt een frisse kijk op het karakter van die distilleerderij, een visie die gepaard gaat met prachtige illustraties van de FAUNA EN FLORA in de omgeving. Deze whisky’s, uit de meest uiteenlopende voorraden RIJPE MALT WHISKY IN SCHOTLAND , staan garant voor een aangename vergelijking met eerdere expressies.

Sorry …

Je bent welkom op onze website wanneer je 18 jaar of ouder bent.

Special Releases 2020 

Entrez votre adresse e-mail ci-dessous et recevez les spécifications de ce whisky dans votre boîte aux lettres.


Special Releases 2020 

Leuk dat je geïnteresseerd bent. Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang de specificaties van deze whisky in jouw mailbox.